ProAsolutions  · Informació legal

Informació legal

Els texts, imatges i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat de ProA Solutions SL. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, ha de comportar el seu previ i exprés consentiment per escrit, llevat quan s’indiqui el contrari. Queden expressament prohibides, en tot cas, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació, i qualsevol altre forma d’utilització, de tota o part d’aquesta website o qualsevol dels seus continguts, sense la prèvia i expressa autorització per escrit de ProA Solutions SL.

Aquest website pot contenir enllaços a pàgines externes de les que ProA Solutions SL no es responsabilitza ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes sites.

ProA Solutions SL pot modificar sense previ avís les característiques i especificacions dels seus programes d'actuació, així com qualsevol altre informació aquí recollida, i no està subjecte a cap garantia de cap tipus. Per altra banda, ProA Solutions SL no és responsable de qualsevol dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o l’ús que se’n pugui fer.

L’accés a aquest website, no dota a l’usuari de llicència o autorització per utilitzar, més enllà de l’ús estrictament personal, de cap contingut, informació o servei existent en el website ni sobre cap dret relacionat amb ells, especialment els de propietat intel·lectual i industrial.



WAI

· · ·

© ProAsolutions 2005

ProAsolutions english ProAsolutions portugeis