ProAsolutions  · Com ho fem  · Equip Interdisciplinari

Com ho fem

Equip Interdisciplinari

ProAsolutions està formada per un ampli grup de professionals Europeus especialitzats en les nostres àrees de coneixement. Aquesta pluralitat i diversitat aporta un immens valor a l’empresa que pot comptar amb un equip que s’adapta a qualsevol realitat.

Aquesta fortalesa permet a ProAsolutions crear el millor equip de treball segons les demandes de cada projecte. També creem equips conjunts amb els nostres clients, unint els recursos i maximitzant els resultats com segueix:

  • Obtenint resultats que puguin ser contrastats de forma multidisciplinar.
  • Garantint que qualsevol Solució adoptada considera les característiques particulars de l’àrea o Mercat objectiu per a qualsevol necessitat manifesta.

Metodologia:

  • Després d’una detallada consideració del projecte, assignem un equip al projecte composat pels millors professionals per a dur-lo a terme.
  • Aquest equip del projecte serà guiat per un líder, que a més a més serà la persona de contacte pel client. A través de tot l’equip i d’aquesta persona en particular, oferim als nostres clients una atenció personalitzada.
  • També, cada projecte està guiat per Francesc Aragall (Fundador i Director General), que pot aconsellar a cada fase del procés de desenvolupament.


WAI

· · ·

© ProAsolutions 2005

ProAsolutions english ProAsolutions portugeis